SLIM

COMFORTABEL

HYGIËNISCH

Slimme producten voor meer hygiëne en inzicht


Slimme producten maken het leven makkelijker, comfortabeler en veiliger. Tegelijkertijd geven ze gebruikers meer inzicht en helpen ze bij het besparen van energie en water. Ook op het gebied van sanitair kunnen we met slimme producten het verschil maken. Denk aan bedieningsplaten die aanraakvrij bediend kunnen worden of producten die met een app volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Zo zorgen we ervoor dat onze slimme producten voor u gaan werken.

Aanraakvrij spoelen

TECE heeft verschillende aanraakvrije elektronische bedieningsplaten voor toilet en urinoir in haar assortiment. Aanraakvrije bediening zorgt voor meer hygiëne, doordat u niet meer in contact komt met de bedieningsplaat. Het gebruik is eenvoudig: u hoeft alleen maar uw hand voor de toets te bewegen en de spoeling start.

Personaliseren met een app

De aanraakvrije bedieningsplaten van TECE zijn door middel van een app volledig af te stemmen op uw wensen. Bepaal bijvoorbeeld de lichtsterkte en de lichtduur, activeer de nachtverlichting, of vergroot of verklein het herkenningsbereik. Ook kunnen er in de app extra functies voor meer hygiëne worden ingesteld, zoals een veiligheidsspoeling. Deze zorgt ervoor dat het toilet alsnog wordt gespoeld wanneer men dit vergeten is.

Door de slimme bedieningsplaten van TECE