Win een nieuw toilet ter waarde van 2500 euro!

Je toilet: misschien wel de kleinste ruimte in huis. Toch brengen we er gemiddeld maar liefst een jaar van ons leven op door. Dan wil je toch ook dat jouw toilet een fijne ruimte is, het liefst voorzien van allerlei extra’s om je toiletbezoek zo prettig mogelijk te maken? Als fabrikant van stijlvolle sanitairproducten, weten wij hoe belangrijk een goed ingerichte toiletruimte is. Ter ere van de lancering van onze nieuwe TECE consumentenwebsite ‘www.tece-consumenten.nl’ geven we dan ook eenmalig een nieuw toilet ter waarde van 2500 euro weg!

Toilet aanbouwen of verbouwen met TECE


De prijs kan gebruikt worden voor de aanbouw van een nieuw toilet, maar ook voor de renovatie van je huidige toiletruimte. De enige vereiste is dat je een bedieningsplaat en inbouwreservoir uit het ruime assortiment van TECE kiest.

Wat moet je doen om deze prijs te winnen?


Meedoen aan onze winactie is simpel en kan op 2 manieren:

 • Via Instagram:
  • Volg @tece.nl op Instagram en laat in een reactie onder onze officiële post over deze winactie weten waarom jij deze prijs graag wilt winnen.
 • Via onze nieuwe consumentenwebsite:

Je dingt nu automatisch mee naar deze mooie prijs!

Bekendmaking winnaars

De winactie gaat in op woensdag 4 oktober 2023 om 10.00 uur en eindigt op woensdag 25 oktober 2023 om 10:00 uur. De naam van de winnaar zal bekend worden gemaakt op Instagram. Er zal via een persoonlijk bericht contact worden opgenomen met de winnaar over de verdere afhandeling van de winactie.

Neem deel aan de winactie!

Voorwaarden Winactie
 • De winactie loopt van woensdag 4 oktober 2023 10.00 uur tot en met woensdag 25 oktober 10:00 uur.

 • De volgende deelnemers worden meegenomen in de loting om de prijs:
  • Alle deelnemers die TECE volgen op Instagram (@tece.nl) en gereageerd hebben onder de officiële post over de winactie op het TECE Instagram-account;
  • Alle deelnemers die TECE volgen op Instagram (@tece.nl) en hun gegevens hebben achtergelaten op www.tece-consumenten.nl/winactie.

 • De prijs wordt aan de winnaar overhandigd door middel van een cheque. In samenspraak met de winnaar wordt hiervoor een dag en tijdstip gepland. Het staat TECE Nederland vrij om beeldmateriaal te maken van de overhandiging van de cheque aan de winnaar ten behoeve van social media doeleinden.

 • Het staat TECE vrij om, na realisatie van de nieuwe of gerenoveerde toiletruimte met behulp van de prijs, beeldmateriaal van de toiletruimte te maken ten behoeve van social media doeleinden. Dit gebeurt in samenspraak met de winnaar.
 • Het bedrag van 2500 euro wordt in ieder geval besteed aan een TECE bedieningsplaat naar keuze in combinatie met een bijpassend inbouwreservoir. Het overige budget mag naar wens worden besteed aan de volgende zaken: advies over – en ontwerp van de toiletruimte, begeleiding en planning van de uitvoerende werkzaamheden en de volgende materialen: wand- en vloerbekleding, armaturen, keramiek, schakelmateriaal en overige toiletaccessoires.

 • Voor de uitvoering van deze winactie werken wij samen met een TECE showroom bij jou in de regio. Zij zullen, in samenspraak met de winnaar, het ontwerp, de planning en de uitvoering van de werkzaamheden op zich nemen. TECE financiert de materialen en werkzaamheden tot een bedrag van €2500 euro.

 • Wanneer de gewenste verbouwing het bedrag van €2500 overschrijdt, zullen de aanvullende kosten voor de rekening van de winnaar zijn.

 • Het bedrag van 2500 euro is niet inwisselbaar voor contant geld.